Klanten van Moving Mouse

Moving Mouse is het Webflow bureau achter vele mooie klanten - van snelgroeiende start-ups tot aan gevestigde bedrijven.

Jasper van den Boogaard

Bet Expert

Bet Experts

Moving Mouse heeft met hun snelle reacties en flexibele werktijden indruk op me gemaakt bij het creëren van mijn website. Hun vermogen om feedback onmiddellijk te implementeren is bewonderenswaardig en het op maat gemaakte design is zowel snel als responsief. Ik ben uitermate tevreden over hun professionele aanpak en eindresultaat.

Jan Roovers

CEO

Clear Minds

Ik ben zeer tevreden over het vakmanschap van Moving Mouse. Ze verdiepen zich goed in je vragen, communiceren in begrijpelijke taal, zijn toegankelijk en de reactiesnelheid is gewoon top.

Rogier Rombouts

Eigenaar

DURBS

Thanks Gijs voor het ontwikkelen van mijn website en met name de humor die jij tijdens het proces in de instructiefilmpjes en controle rondes legt. Tot het eind heb je samen met je collega’s kwaliteit geleverd!

Stefan Snijders

Business Development Manager

FireAngel

Moving Mouse heeft ons enorm geholpen met de ontwikkeling van de nieuwe FireAngel Benelux website. Professioneel, snel, betrouwbaar en zeer prettig om mee samen te werken.

Marcel van Schie

Partner

HESIC

Snelle aanpassingen aan de website hebben ervoor gezorgd dat er een website is ontwikkeld waarmee HESIC vooruit kan.

Junilla Bakridi

Eigenaar

Junilla Interior Design

Moving Mouse heeft mijn visie perfect omgezet in een website die bij mij en mijn bedrijf past.

Jurrian Neijenhuis

Eigenaar

Jurrian Neijenhuis Fotografie

Gijs Campbell is een ervaren websitebouwer die echt resultaat levert en goed naar je wensen luistert. Hierbij geeft hij duidelijk aan wat mogelijk is en hoe dit gerealiseerd kan worden. Doormiddel van diverse online programma’s weet je precies hoe het ervoor staat met de website. Zo gebruikt hij Asana voor de planning en Loom voor het maken van instructievideo’s. Hierdoor kom je nooit voor verassingen te staan. Verder werkt Gijs snel en efficiënt, staat ie altijd voor je klaar en maakt ie een website van het hoogste niveau!

Roel Fassbender

Mede-eigenaar

O-Care

Moving Mouse heeft voor ons een complexe maatwerk Webflow website gebouwd met diverse extra functionaliteiten. Hun positiviteit, expertise en lange termijn visie is geweldig.

Rolf Hamers

CEO

Quoco

Vanaf het begin denkt Moving Mouse mee aan de wensen van de eindgebruiker. Er worden doelen gesteld en er worden continu nieuwe ideeën in het project meegenomen.

Bas Campbell

Eigenaar

Strix

De samenwerking met Moving Mouse ervaar ik als zeer prettig. De communicatie verloopt soepel en ze zijn super flexibel. Ook in de avonden en weekenden kan ik bij ze terecht. En ook niet onbelangrijk: Ze leveren uitstekend werk.

Bas Hendrix

CEO

Zwembadservice

Moving Mouse is professioneel, ze doen wat ze beloven en communiceren heel goed. Wij zijn al vele jaren een tevreden klant!

Vertrouwd door een aantal geweldige bedrijven

Een project starten?

Krijg ongelimiteerde Webflow aanvragen voor een vast maandbedrag, zonder contract of verrassingen. Start of annuleer wanneer je wilt.