Veelgestelde vragen

Vind hier de antwoorden op onze veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Plan dan gerust een gesprek in.

Bieden jullie hulp bij de planning?

Jazeker. Iedere maand organiseren wij een bespreking om te overleggen en te plannen hoe we jouw bedrijf echt vooruit kunnen kunnen helpen.

Doen jullie ook iets voor mij als ik geen verzoeken indien?

Alleen als je ook hebt gekozen voor één van de 'Content Marketing' add-ons doen we werk waar je geen verzoek voor hebt ingediend.

Geven jullie korting?

Jazeker! Als je kiest voor een driemaandelijks abonnement krijg je 10% korting. Bij een jaarlijks abonnement krijg je zelfs 20% korting!

Hoe lang duurt het om een ​​eenvoudige website te bouwen?

Dat hangt af van een aantal belangrijke factoren:

  • Hoeveel pagina's heb je nodig?
  • Is het ontwerp al gemaakt?
  • Hoe gecompliceerd is het ontwerp?
  • Wil je animaties en interacties toevoegen aan de website?
  • Moet de website geïntegreerd worden met andere no-code tools?
  • Zijn er specifieke eisen waaraan de website moet voldoen?
  • Zijn de teksten al geschreven?
  • Hoe snel ben je met je feedback?

Hoe vraag ik een nieuw(e) taak of project aan?

Tijdens je onboarding sturen wij je een link naar jouw unieke aanvraagformulier, dat is gekoppeld aan je Asana-bord. Elke keer dat je een taak of project wilt uitbesteden, kun je het formulier invullen en ontvangen wij een melding.

Idealiter vul je de takenwachtrij met meerdere taken met verschillende prioriteitsstatussen, zodat we het volgende verzoek op kunnen pakken als we klaar zijn of vastzitten aan een ander verzoek om tijdverspilling te voorkomen.

Hoe werkt de oplevertijd?

De doorlooptijd voor de voltooiing van de taak hangt af van de grootte en complexiteit, maar doorgaans duurt het gemiddeld 2 dagen voordat een taak is afgerond.

Hoeveel maanden heb ik nodig?

De duur bepalen we per situatie. Voor sommige klanten is 1 maand genoeg, anderen hebben misschien een paar maanden meer nodig. Maar veel klanten, vooral grotere startups of bedrijven die digital-first zijn, besluiten ons voor onbepaalde tijd te behouden. Maar, veel klanten (vooral grotere bedrijven) behouden ons voor onbepaalde tijd.

Ik heb al een website, maar deze moet vernieuwd worden. Kun je het verbeteren?

Ja, we kunnen je website zeker verbeteren. We kunnen vervallen projecten, slecht gebouwde websites en rommelige websites repareren. Maak gerust een afspraak om te kijken of we bij elkaar passen.

Ik heb een WordPress website, maar hij is traag en ik haat het om mijn website in WordPress te beheren. Wat moet ik doen?

We kunnen beginnen met het bouwen van een geheel nieuwe website, maar als je nog steeds tevreden bent met het huidige ontwerp en wat geld en tijd wilt besparen, kunnen we direct overgaan tot het ontwikkelen van de website. Het 'Webflow development' pakket is dan meer dan genoeg.

Is het aantal verzoeken echt ongelimiteerd?

Ja, het aantal aanvragen is echt ongelimiteerd! Als je eenmaal klant bij ons bent, kun je zoveel verzoeken aan de wachtrij toevoegen als je wil. Je taken worden dan één voor één afgeleverd en je kunt er steeds meer toevoegen.

Kan ik mijn collega's uitnodigen?

Ja, je collega's zijn ook van harte welkom!

Kan ik op elk moment downgraden of upgraden?

Ja! Je abonnement(en) kun je zelf wijzigen via het klantenportaal.

Kun je mij helpen met de migratie van mijn website naar Webflow?

Jazeker! Wij zijn gespecialiseerd in het migreren van websites naar Webflow!

Kunnen jullie een nieuwe website bouwen binnen een abonnement?

Ja! De inhoud van de taken zullen iets anders zijn dan bij het uitbreiden en/of wijzigen van een bestaande website, maar ook nieuwe websites passen uitstekend in een abonnement.

Kunnen we via WhatsApp, Telegram of Slack communiceren?

Hoewel het mooi klinkt als we samen kunnen chatten, weten we dat informatie dan verloren gaat en de communicatie rommelig wordt. In plaats daarvan worden al uw taken georganiseerd op uw takenbord binnen Asana (onze projectmanagement tool). We communiceren binnen de taakopmerkingen, zodat iedereen weet waar we het over hebben.

Van wie is de website?

Van jou! Jij bent 100% eigenaar van de website op het moment dat wij ze deze bij je aanleveren. Als je het goed vindt, bewaren we altijd een kopie, voor het geval er iets gebeurt.

Voor hoe lang zit je vast aan een abonnement?

Voor slechts één maand! Opzeggen kan op ieder moment en het abonnement zal dan doorlopen tot het eind van de maand. Je zit dus nergens aan vast!

Wat als ik uiteindelijk nog steeds niet tevreden ben met het opgeleverde werk?

Als je aan het eind nog steeds niet tevreden bent met het werk, blijven we aanpassingen doen totdat je 100% tevreden bent.

Werken jullie alleen met Webflow?

We zijn gespecialiseerd in Webflow, maar dat betekent niet dat we geen hulp kunnen bieden bij andere no-code tools. Denk hierbij aan Zapier, Make, Airtable en Shopify, maar ook aan CRM's als Salesforce en Pipedrive. En ja, mocht je voor deze tools vragen bij ons neer willen leggen, kan dat zeker binnen het abonnement.

Zijn er verborgen kosten?

Alles is inbegrepen, behalve de abonnementskosten voor externe tools, zoals e-commerce, automatisering en store locator software.

Zijn jullie verantwoordelijk voor een toppositie in Google Search?

Nee, maar wanneer we een nieuwe website opleveren, zorgen we er wel voor dat alle technische aspecten van de website correct zijn opgezet. Het is vervolgens jouw verantwoordelijkheid om te investeren in zoekmachine optimalisatie. Uiteraard helpen we je daar graag bij.

Een project starten?

Krijg ongelimiteerde Webflow aanvragen voor een vast maandbedrag, zonder contract of verrassingen. Start of annuleer wanneer je wilt.