De 10 favoriete platforms van Moving Mouse

Om alle werkzaamheden en de dagelijkse gang van zaken zo soepel mogelijk te laten verlopen, gebruikt Moving Mouse een groot aantal verschillende platforms; de een werkt nog efficiënter, gebruiksvriendelijker of geavanceerder dan de ander. We zetten onze 10 favoriete platforms voor je op een rij.

1. Webflow

Eerder hebben we de voordelen van het gebruik van Webflow al uitgebreid beschreven: websites kunnen met deze software op een gebruiksvriendelijke manier, op maat ontwikkeld worden. Daarnaast zorgt Webflow voor beter beveiligde en snel werkende websites en geeft de zogeheten custom code meer opties en functionaliteiten.

2. Figma

Figma is een alles-in-één-ontwerpplatform. Hiermee kunnen meerdere teams samenwerken bij het maken, testen en implementeren van interface- of productontwerpen. Er kan tegelijkertijd aan een project gewerkt worden en wijzigingen worden direct zichtbaar voor iedereen.

3. Asana

Asana is ervoor om jouw werk goed te organiseren. Denk dan aan het bouwen van projectplannen, coördineren van taken, campagnes en lanceringen bijhouden etc. Met behulp van Asana weet iedereen binnen je bedrijf wat ze moeten doen, waarom het belangrijk is en op welke manier ze het werk moeten uitvoeren.

4. Loom

Loom is een bedrijf dat gespecialiseerd is in werkgerelateerde videocommunicatie. Je maakt gebruik van scherm- en camera-opname, videobewerking, transcriptie en hebt de mogelijkheid om de opgenomen videolink met anderen te delen. Met Loom kun je alles zeer duidelijk uitleggen, waardoor ellenlange vergaderingen niet meer nodig zijn.

5. Dashlane

Dashlane is een digitale wachtwoordbeheerder. Deze uitstekend beveiligde wallet -er is nog nooit een inbreuk gepleegd op dit platform- kan zelfs door het bedrijf zelf niet worden ingezien. Bovendien beschikt Dashlane over een enorm gebruiksvriendelijke en zeer geavanceerde (Nederlandse) website.

6. Airtable

Een andere uitgesproken favoriet van Moving Mouse is Airtable; een veelzijdig platform dat het gemak van een spreadsheet combineert met de kracht van een database. Door de toevoeging van zogeheten automations en interfaces kunnen volledige webapplicaties worden ontwikkeld. Dit zorgt er onder meer voor dat verschillende teams binnen een organisatie met elkaar verbonden kunnen worden.

7. MailerLite

MailerLite is een bedrijf dat zich richt op e-mailmarketing. Het is erg gebruiksvriendelijk. Zo zijn het dashboard en de instellingen bijvoorbeeld zeer overzichtelijk. Een belangrijk voordeel is ook dat de gratis-versie van MailerLite, ten opzichte van de concurrentie, erg genereus is. Voor €0,- per maand kun je al van een groot aantal functionaliteiten gebruik maken. 

8. Make

Van taken en workflows tot apps en systemen, met Make bouw en automatiseer je alles in één krachtig visueel platform. Je kunt visuele workflows creëren, bouwen en automatiseren. Je eigen verbeeldingskracht komt in deze geavanceerde software helemaal tot zijn recht!

9. Oneflow

Geen eindeloze reeks aan bestanden, lange mailuitwisselingen of onduidelijkheden in de context. Met Oneflow automatiseer je het volledige contractproces van begin tot het eind; van de aanmaak tot en met de ondertekening en het beheer.

10. Moneybird

Moneybird is een zeer gebruiksvriendelijk boekhoudprogramma. Voor veel ondernemers is boekhouden een ‘moetje’. Moneybird zorgt ervoor dat jouw financiële huishouding op orde en inzichtelijk blijft. Onder andere offertes, facturen en rapporten zijn eenvoudig aan te maken en te verzenden.

Deze artikelen vind je misschien ook wel interessant

Waarom Webflow? Wij geven je vijf goede redenen!

Wat is SEO en waarom zet Moving Mouse hierop in?

Het belang van content marketing

Een project starten?

Krijg ongelimiteerde Webflow aanvragen voor een vast maandbedrag, zonder contract of verrassingen. Start of annuleer wanneer je wilt.